Ανασχεδιάστε την επιχείρηση σας

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε μια περίοδο οικονομικής αναταραχής δεν είναι η αναταραχή. Είναι να ενεργείς με βάση τη λογική του χθες ! Η Eurofine σας κοινοποιεί τακτικά τα νέα και τις τάσεις της αγοράς, που στοχεύουν στην προσαρμογή σας στο νέο οικονομικό σκηνικό και στην συνέχεια σας υποστηρίζει με τις απαραίτητες γνώσεις, για να ανασχεδιάσετε την επιχείρηση σας και να επιτύχετε κερδοφορία.

Υποστήριξη μέσω newsletters

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επικεντρώνονται κύρια στις διαστάσεις της οικονομικής κρίσης και στις συνέπειες της. Τα ¨news letters¨ της Eurofine, κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Αναζητούν συστηματικά τις όποιες θετικές εξελίξεις και σας τις κοινοποιούν τακτικά, μέσα από την ηλεκτρονική μας αλληλογραφία. Καινοτομίες της αγοράς, συνεντεύξεις ανθρώπων που τόλμησαν και πέτυχαν εν μέσω κρίσης, τεχνογνωσία απαραίτητη για την επιτυχία, καθώς και διορθωτικές κινήσεις για προσαρμογή στα νέα δεδομένα, είναι στα περιεχόμενα της ηλεκτρονικής μας υποστήριξης.

Τηλεκπαίδευση

H Eurofine φέρνει την εκπαίδευση στο χώρο σας. Ενημερωθείτε και εκπαιδευτείτε μέσω βίντεο-σεμιναρίων, αλλά και σε ζωντανή σύνδεση μέσω της ηλεκτρονικής μας αίθουσας (live streaming), από έμπειρους και καταξιωμένους ομιλητές για θέματα που σας αφορούν και επηρεάζουν την επιτυχία σας. Συνδεθείτε διαδραστικά (interactive) με την Eurofine και θέστε τις ερωτήσεις σας, στο εκάστοτε πάνελ των εισηγητών, πάνω σε διαχρονικά επίκαιρα θέματα, όπως : «Πώς να κάνετε τους πελάτες σας, φανατικούς οπαδούς σας», «Πώς να δημιουργήσετε ένα ισχυρό Brand-name» ....