Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΗ, ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ !

H Eurofine αντιδρώντας στην οικονομική κρίση καινοτομεί, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες της να γνωρισθούν επαγγελματικά μεταξύ τους και να επωφεληθούν. Οι επαγγελματίες να προβληθούν και οι ιδιώτες να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες. Στις κρίσεις οι άνθρωποι που έχουν τις περισσότερες επιλογές, έχουν το πάνω χέρι. Γνωρίστε το κέρδος που μπορείτε να αποκομίσετε συνεργαζόμενοι με την εταιρία μας, στην σύντομη ανάπτυξη που ακολουθεί.

Κερδίστε νέους πελάτες

Το διαφημιστικό Portal της Eurofine, αποτελεί το σημείο συνάντησης των πελατών της. Στον χώρο αυτό έχει την δυνατότητα ο κάθε πελάτης μας, να διαφημίσει με ένα μοναδικό τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προωθεί και από την άλλη το σύνολο των πελατών μας να γνωρίζει έγκαιρα, να συγκρίνει και να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της αγοράς. Ο πελάτης στην Eurofine, αποκτά υπεραξία !

Ανασχεδιάστε την επιχείρηση σας !

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε μια περίοδο οικονομικής αναταραχής δεν είναι η αναταραχή. Είναι να ενεργείς με βάση τη λογική του χθες ! Η Eurofine σας κοινοποιεί τακτικά τα νέα και τις τάσεις της αγοράς, επιδιώκοντας την προσαρμογή σας στα νέα δεδομένα και στην συνέχεια σας υποστηρίζει με τις απαραίτητες γνώσεις, για να ανασχεδιάσετε την επιχείρηση σας και να επιτύχετε κερδοφορία.

Κερδίστε νέους πελάτες

Οι πελάτες μας, είναι και υποψήφιοι πελάτες σας. Γνωριστείτε ! Είστε ένας από αυτούς! Μετρείστε τα κέρδη απο μια τέτοια γνωριμία...

Διευρύνετε την αγορά σας

Αποκτάτε πρόσβαση σε ένα νέο αγοραστικό κοινό : τους πελάτες μας. Ένα πελατολόγιο που μεγαλώνει συνεχώς, εξοικειωμένο στο να αναζητά οικονομικές λύσεις και ευκαιρίες στην αγορά. Ένα πελατολόγιο που ενημερώνεται τακτικά για τις προτάσεις – προσφορές των επαγγελματιών πελατών της.

Κερδίζετε Αναγνωρισημότητα

Η Eurofine ενημερώνει και υποστηρίζει τους πελάτες της τακτικά, μέσα από τα μηνιαία ¨news letters¨ έχοντας πάντα σταθερή καταχώρηση του διαφημιστικού portal. Η τακτικά επαναλαμβανόμενη προβολή σας, συμβάλει στην βελτίωση της αναγνωρισιμότητας, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια σας για αύξηση των πωλήσεων.

Διαφημίζεστε

Προσθέστε λόγους να σας επιλέξουν. Σχεδιάστε τις προτάσεις σας, τις προσφορές σας, κάντε τις ελκυστικές στους υποψήφιους πελάτες, βοηθούμενοι από ιδέες & τεχνογνωσία που θα σας αποστέλλει η Eurofine. Τον επόμενο μήνα θα γίνουν γνωστές σε όλο το πελατολόγιο μας.

Αποκτάτε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Στον κάθε δήμο, την δυνατότητα προβολής και ενημέρωσης των πελατών μας, την έχει ένας περιορισμένος αριθμός από κάθε επαγγελματική κατηγορία. Δεν αποκτάτε λοιπόν πρόσβαση απλά σε μια μεγάλη αγορά, αλλά και πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σας.

Ανασχεδιάστε την επιχείρηση σας

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε μια περίοδο οικονομικής αναταραχής, είναι να ενεργείς με βάση τη λογική του χθες !

Υποστήριξη μέσω newsletters

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επικεντρώνονται κύρια στις διαστάσεις της οικονομικής κρίσης και στις συνέπειες της. Τα ¨news letters¨ της Eurofine, κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Αναζητούν συστηματικά τις όποιες θετικές εξελίξεις και σας τις κοινοποιούν τακτικά, μέσα από την ηλεκτρονική μας αλληλογραφία. Καινοτομίες της αγοράς, συνεντεύξεις ανθρώπων που τόλμησαν και πέτυχαν εν μέσω κρίσης, τεχνογνωσία απαραίτητη για την επιτυχία, καθώς και διορθωτικές κινήσεις για προσαρμογή στα νέα δεδομένα, είναι στα περιεχόμενα της ηλεκτρονικής μας υποστήριξης.

Τηλεκπαίδευση

H Eurofine φέρνει την εκπαίδευση στο χώρο σας. Ενημερωθείτε και εκπαιδευτείτε μέσω βίντεο-σεμιναρίων, αλλά και σε ζωντανή σύνδεση μέσω της ηλεκτρονικής μας αίθουσας (live streaming), από έμπειρους και καταξιωμένους ομιλητές για θέματα που σας αφορούν και επηρεάζουν την επιτυχία σας. Συνδεθείτε διαδραστικά (interactive) με την Eurofine και θέστε τις ερωτήσεις σας, στο εκάστοτε πάνελ των εισηγητών, πάνω σε διαχρονικά επίκαιρα θέματα, όπως : «Αλλάξτε τον τρόπο πουσκέπτεστε και θα αλλάξουν και τα αποτελέσματα σας », «Πώς να δημιουργήσετε ένα ισχυρό Brand-name» ....

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Οι άνθρωποι της Eurofine, με καλή διάθεση και χαμόγελο, θα απαντήσουν στα πιθανά σας ερωτήματα. Θα διαπιστώσετε πόσο ρεαλιστικό είναι, να επωφεληθείτε και εσείς προσωπικά. Γνωρίστε μας και προβληθείτε χωρίς κανένα οικονομικό κόστος. Γνωρίστε τις δυνατότητες προβολής σας που ακολουθούν και θα καταλάβετε γιατί οι πελάτες της Eurofine είναι και φανατικοί οπαδοί της !

Απλή

Απλή

Με την απλή καταχώρηση που σας προσφέρουμε, σας δίνεται η δυνατότητα να βάλετε το στίγμα σας στο διαφημιστικό μας Portal και να γνωρίσουν την ύπαρξη της επιχείρησής σας οι πελάτες μας. Είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση και οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να αναβαθμίσετε την παρουσία σας ξεκινώντας απλά συνεργασία με το γραφείο μας. Δείτε πως εμφανίζεται μία απλή καταχώρηση, κάνοντας κλικ στο κουμπί "Περισσότερα"

Εμπλουτισμένη

Εμπλουτισμένη

Επιλέγοντας να συνεργαστείτε με την Eurofine, ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας, η θέση σας στο διαφημιστικό μας Portal αναβαθμίζεται και πλέον αποκτάτε συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, καθώς μπορείτε να γνωστοποιήσετε σε όλο το πελατολόγιο μας μία έκπτωση που να απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτό, ενώ εμπλουτίζεται και η προβολή σας, Δείτε πως εμφανίζεται μία καταχώρηση με προσφορά, κάνοντας κλικ στο κουμπί "Περισσότερα"

Πλήρης

Πλήρης

Οι πελάτες μας οι οποίοι επιλέγουν να συστήσουν και άλλους επαγγελματίες ώστε να καταχωρηθούν στο διαφημιστικό Portal, έχουν ξεχωριστή αντιμετώπιση. Η προβολή τους εμπλουτίζεται με χαρακτηριστικά και λειτουργίες οι οποίες τους επιτρέπουν να παρουσιάσουν με έναν μοναδικό και καινοτόμο τρόπο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο πελατολόγιο μας. Γνωρίστε τα μοναδικά αυτά χαρακτηριστικά της πλούσιας προβολής, κάνοντας κλικ στο κουμπί "Περισσότερα".

Δωρεάν καταχώρηση στο Portal

Συμπληρώστε τη φόρμα που βρίσκεται στα δεξιά της σελίδας και δώστε μας τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να επιλέξουμε μαζί το είδος της καταχώρησης που επιθυμείτε.
Η καταχώρηση γίνεται εντελώς δωρεάν και εξαρτάται μόνο από τον τρόπο προβολής που θα επιλέξετε.

Ονοματεπώνυμο *
Τηλ. επικοινωνίας *
E-mail: *
Ημέρες επικοινωνίας *
Είδος επιχείρησης-Περιοχή *
Όνομα συστήσαντα *