ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Το διαφημιστικό Portal της Eurofine, αποτελεί το σημείο συνάντησης των πελατών της. Στον χώρο αυτό έχει την δυνατότητα ο κάθε πελάτης μας, να διαφημίσει με ένα μοναδικό τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προωθεί και από την άλλη το σύνολο των πελατών μας να γνωρίζει έγκαιρα, να συγκρίνει και να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της αγοράς. Ο πελάτης στην Eurofine, αποκτά υπεραξία !

Διευρύνετε την αγορά σας

Αποκτάτε πρόσβαση σε ένα νέο αγοραστικό κοινό : τους πελάτες μας. Ένα πελατολόγιο που μεγαλώνει συνεχώς, εξοικειωμένο στο να αναζητά οικονομικές λύσεις και ευκαιρίες στην αγορά. Ένα πελατολόγιο που ενημερώνεται τακτικά για τις προτάσεις – προσφορές των επαγγελματιών πελατών της.

Διαφημίζεστε

Προσθέστε λόγους να σας επιλέξουν. Σχεδιάστε τις προτάσεις σας, τις προσφορές σας, κάντε τις ελκυστικές στους υποψήφιους πελάτες, βοηθούμενοι από ιδέες & τεχνογνωσία που θα σας αποστέλλει η Eurofine. Τον επόμενο μήνα θα γίνουν γνωστές σε όλο το πελατολόγιο μας.

Κερδίζετε Αναγνωρισημότητα

Η Eurofine ενημερώνει και υποστηρίζει τους πελάτες της τακτικά, μέσα από τα μηνιαία ¨news letters¨ έχοντας πάντα σταθερή καταχώρηση του διαφημιστικού portal. Η τακτικά επαναλαμβανόμενη προβολή σας, συμβάλει στην βελτίωση της αναγνωρισιμότητας, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια σας για αύξηση των πωλήσεων.

Αποκτάτε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Στον κάθε δήμο, την δυνατότητα προβολής και ενημέρωσης των πελατών μας, την έχει ένας περιορισμένος αριθμός από κάθε επαγγελματική κατηγορία. Δεν αποκτάτε λοιπόν πρόσβαση απλά σε μια μεγάλη αγορά, αλλά και πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σας.